Volvo penta action service på båtsemestern

28 december 2021
jonas_olsson

editorial

När du satsar mycket pengar på din båt vill du givetvis också försäkra den och anlita den bästa servicen. Det bästa underhållet får du på ett fullservicevarv i Stockholm, där finns det mesta du kan önska dig i båtväg. Dessutom kan de erbjuda dig Volvo penta action service om du planerar en båtsemester utomlands.

Om du ansluter dig till denna tjänst får du hjälp om något händer med din motor var som helst i världen. Du får då telefonsupport dygnet runt alla dagar och på en mängd olika språk. Tid på dygnet spelar ingen roll, och de svarar oavsett om det är vardag eller helg, så det fungerar i praktiken som en extra försäkring.

 

Fullservicevarvet har mycket att erbjuda

Förutom sedvanlig besiktning och service på din båt, uppdatering av mjukvara, koll av kablar och mycket annat, kan du också köpa båtar, motorer och tillbehör. Har du en båt som behöver lagas har fullservicevarvet verkstäder som kan ta hand om den på bästa sätt. Det kan vara en bra idá att bara åka ut dit och titta, för där finns också en välsorterad butik där du kan hitta fina saker till din båt.

Båtar är ett stort intresse för många, och är du begeistrad av allt i båtväg, vattenskoter, olika motorer och fabrikat blir du inte besviken på ett fullservicevarv. De har allt du kan önska dig och mer därtill. Det finns Volvo Penta och mycket mer, som till exempel Yamaha och Evinrude. Volvo penta action service är ett extra erbjudande, kan man säga.

 

image

 

Seriöst samarbete med ett fullservicevarv

Du kan lita på kompetensen hos dem som servar din båt på ett fullservicevarv. Dessutom blir du alltid tillfrågad innan det görs några reparationer, och du får veta kostnaden. Det gör att du alltid kan göra en seriös bedömning av vilken investering du kan tänka dig att göra.

Fler nyheter