Vårkänslor ska synas på utsidan

07 april 2020
william_eriksson

Nu är våren äntligen här och vad är väl ett tydligare vårtecken än att dra på sommardäcken på bilen? En galet skön känsla att glida fram ljudlöst på vägen och slippa dubb. Inte kan du väl ge dig redan där? Visst satsar du på en riktigt ordentlig bilrekond nu när våren kommer. Invändig och utvändig bilrekond så allt doftar nytt och gott. Det finns en mängd extra fina behandlingar för din bil som du kan unna den nu på vårkanten. Vad sägs om en total städning invändigt med dammsugning i bil och bagage samt fönsterputs och rengöring av mattor, plast och vinyl?

 

När tvättade du din motor sist?

Visst rynkar du på nästan varje gång du lyfter motorhuven och ska kika ner. När du lämnar in för en komplett bilrekond så ska du se till att även få en ordentlig motortvätt där de rengör hela motorutrymmet i din bil. Förutom denna lyx ingår avfettning och högtryckstvätt av bilens kaross och under skärmar – följt av schamponering för hand och avspolning. Bilens karmar och dörrsidor samt insteg rengörs också genom torkning för hand. Dessutom ska du ju passa på att nyttja lackförsegling och eller lackskydd som ger din bil en längre livstid estetiskt.

 

 

Vårda din bil och bibehåll andrahandsvärdet

Genom att regelbundet lämna in din bil på bilrekond och se till att den får blir extra ren och behandlas med speciallacker och liknande så säkerställer du att den håller ett fint skick för att kunna säljas på andrahandsmarknaden. En helrekond om året är det minsta du ska kosta på bilen. Att bara tvätta och tvätta i maskintvätt dessutom får inte bilen helt ren Minst en till två gånger per år bör du därför investera i en ordentlig bilrekond. För att inte glömma att få till fräschören nu i vår – boka nu på https://www.team1.se/.

Fler nyheter