Vad är Volvo Penta Action Service?

08 september 2022
Helen Johansson

editorial

Prioriterad service

Volvo Penta Action Service (VPAS) är ett program som är utformat för att minimera stilleståndstider och hålla din båt igång. VPAS erbjuder ett antal fördelar, bland annat prioriterad service, utökat garantiskydd med mera. Låt oss ta en närmare titt på vad VPAS har att erbjuda

Få hjälp av ett team av experter

En av de största fördelarna med VPAS är att det erbjuder prioriterad service. Det innebär att om du får problem med din båt kommer Volvo Penta att få dig tillbaka på vattnet så snabbt som möjligt. Dessutom får VPAS-medlemmar utökad garanti på delar och arbete. Detta kan spara dig hundratals eller till och med tusentals dollar om något går fel med din båt.

En annan fördel med VPAS är att det ger tillgång till ett engagerat team av Volvo Penta-experter. Detta team kan hjälpa dig med allt från felsökning till förebyggande underhåll. Dessutom kan de ge dig tips och tricks för att få ut det mesta av din båt. Kika in https://bjornhammarvarvet.se/vara-tjanster/ för mer information.

image

Om du är en seriös båtägare som vill minimera driftstopp och hålla din båt i toppskick är VPAS definitivt rätt för dig. Den sinnesfrid som kommer med vetskapen om att du har tillgång till prioriterad service och utökat garantiskydd är ovärderlig. Och att kunna dra nytta av Volvo Pentas expertis kan vara ovärderligt.

Om du inte är en seriös båtägare eller om du inte har något emot att ta chansen att reparera och underhålla din båt är VPAS kanske inte rätt för dig. Månadsavgiften för VPAS kan bli hög med tiden, så det är viktigt att väga kostnaden mot fördelarna innan du fattar ett beslut.

Volvo Penta Action Service är ett utmärkt alternativ för seriösa båtägare som vill minimera stilleståndstiden och hålla sina båtar i toppskick. Den sinnesfrid som kommer med vetskapen om att du har tillgång till prioriterad service och utökat garantiskydd är ovärderlig. Och att kunna utnyttja Volvo Pentas expertis kan vara ovärderligt. Om du inte är en seriös båtägare eller om du inte har något emot att ta chansen att reparera och underhålla din båt är VPAS kanske inte rätt för dig. Månadsavgiften för VPAS kan bli hög med tiden, så det är viktigt att väga kostnaden mot fördelarna innan du fattar ett beslut.

Fler nyheter