Nu är det lätt att lackera sin bil i Malmö

24 juni 2022
jonas_olsson

editorial

Visst är det en fröjd att kunna njuta av en vackert lackerad bil? Var du än tittar skiner ett blankt yttre tillbaka. När det finns ett behov av att lackera bil i Malmö kan du kontakta någon av stadens experter. Med lackerare som jobbat i yrket i många år finns rätt känsla för detaljer och en garanti för väl utfört lackeringsarbete.

Kunder som kommer till verkstaden kan vara säkra på att bilarna blir reparerade korrekt och fackmannamässigt. Här finns kunskapen och erfarenheten av att arbeta med bilar i alla former. Nu är fula bucklor och andra kosmetiska skador lätta att åtgärda.

Lackering sista momentet

När en bil har utsatts för skada behöver den repareras. Men för att arbetet ska bli bra spelar det egentligen ingen roll hur bra plåtriktningen eller plastreparationen är. Det är lackeringen det hänger på för helhetsintrycket. Lackeringen är momentet som utförs sist och det är också det svåraste.

För boende i eller nära Malmö, Lund, Staffanstorp och Trelleborg går det galant att få sin bil lackerad. Här får kunden en prisuppgift innan arbete påbörjas vilket gör att allt är kostnadseffektivt. I Vellinge finns det kapacitet för att ta emot de flesta bilar i olika storlekar. Utrymmet mäter 8 x 4 m och det gör att även längre fordon kan tas in.

 

lackera bil malmö

Matchning av färg

Utrustningen i lackeringsverkstaden är viktig eftersom en bra och modern utrustning underlättar arbetet. Att många specialister har valt att använda dubbla lackeringssystem beror på att systemen kompletterar varandra mycket bra. I vissa fall kan det vara så att det ena märket inte kan matcha objektets kulör perfekt. Då är det i nästan samtliga fall så att det andra märket sluter upp och matchar.

Det gör att kunderna ges tryggheten i att verkstaden inte levererar reparationer med nyansskillnad. Kunskapen hos lackeraren är det viktigaste för en bra billackering. Och det garanterar en nöjd kund.

Fler nyheter