Man ska ha husvagn

21 oktober 2019
admin

editorial

Ja så går den ju, den där svängiga låten om att man ska ha husvagn, den som är så trallvänlig så att nästan alla kan den utantill eller i alla fall känner igen den när de hör den. 

Att ha husvagn blir mer och mer populärt för varje år som går och campingplatser runt om i landet har fullbokat ofta långt innan sommaren ens är igång ordentligt. Vill man se till att få sig en bra plats under sin semester med husvagn så bör man boka i tid, särskilt om det är en plats med el som man är ute efter. Och lets face it, det behövs ju faktiskt helt klart en elplats för att tillgodose ens barns behov av tv och internet, eller hur? 

 

 

Köp av husvagn

 

När man då har bestämt sig för att man vill ha ett liv med husvagn och ska köpa sig en, så får man kanske först och främst fundera över om man vill köpa ny eller en begagnad variant. Och även fundera över vilken sorts husvagn man vill ha. Det finns ju husvagnar som är flera flera meter långa och kan ta in en familj på sex till sju personer och sedan finns det dem som är av en lite mindre modell, för den lilla familjen till exempel.

 

Ny eller begagnad

 

Står man då i valet och kvalet om man ska köpa en helt ny husvagn eller om man kanske istället ska köpa sig en begagnad så vore det kanske bra med en begagnad till att börja med ifall det är en familj som aldrig har campat eller haft husvagn förut. Men visst, har man redan testat på livet med husvagn förut och alla är intresserade av ett vidare campingliv, så är det väl kanske härligt att köpa sig en helt splitterny husvagn, eller hur? 

Fler nyheter