Låt experterna på en däckservice i Stockhom se över däcken

16 januari 2022
lily_hansen

editorial

Förväntar du dig att bilen ska ta dig säkert från punkt A till B? Hålla hela vägen fram? Om den ska göra det så behöver du ge den rätt förutsättningar. Ge bilen service när den behöver, byta däcken i tid och se till att allt är som det ska. Däcken ska ha en viss mängd luft i sig för att bilen ska gå så bra som möjligt. Har man för lite luft i däcken kan den erfarna föraren känna det när hen kör bilen. 

Däcken är väldigt viktiga för bilens funktion. De ska klara en stor tyngd och ta sig fram i snabb fart. En skada på däcken kan i värsta fall sluta med en olycka. Behöver du se över dina däck, eller kanske göra ett däckbyte, så finns det bra verkstäder som erbjuder det. Man ska aldrig snåla när det gäller däckservice, det handlar trots allt om säkerhet och framfart längs vägarna. 

 

image

Var ute i god tid

I Sverige har vi regler att följa när man har en bil som är i trafik. På sommaren ska man ha sommardäck och vinterdäck på vintern. Detta för att förhålla sig till väglaget. Varenda år är det samma sak, köer till däckservice i Stockholm, för alla vill ha en tid att byta däck. Ska du skifta dina däck, så var ute i god tid och boka din tid. Det är inte alltid man blint kan följa datumen, utan man får se vilket väder det är. 

Hos däckverkstaden är de proffs på däck. De kan hjälpa dig se över så att de är balanseradeDe kan också laga små pyshål så du slipper köpa ett nytt däck. Verkstaden hjälper dig med bytet av däcken och så mycket mer. En del erbjuder även förvaring av däcken man har. Inte alla har plats att förvara däcken hemma. 

Fler nyheter