Hos en bilverkstad i Tyresö får ni hjälp med bilen

26 april 2021
lily_hansen

Är det något man kan känna sig lite förtvivlad över, då är det bilen. Bilproblem måste vara något av det värsta som finns. Det slår aldrig fel, varför inte en stressig morgon när barnen ska till skolan och man ska hinna till jobbet. Men nej, bilen startar inte. 

Dagen blir en total katastrof, snabba samtal får man göra både till Bilverkstad i Tyresö skola och jobb. Barnen är frågvisa, “vad händer nu’’ och man har ingen aning. Det känns omöjligt att hitta någon som kan köra. Alla har fullt upp vid denna tiden på morgonen.

Bilen går inte alls att rubba, så att få in den till  själv är inte möjligt. Antigen får man bli bogserad eller så får en bärgare komma ut och hämta den. Vilken fantastisk dag, inte ens på jobbet och ändå springer bara pengarna iväg. Tack vare den kära bilen. 

Snabb hjälp

Står man utan bil behöver man såklart ha en snabb hjälp. Om man bor så man inte tar sig iväg utan bil, då är det verkligen akut. Man vet själv hur mycket kö det kan vara till en bilverkstad. Det kan vara så att man får ringa till några olika för att få en snabb tid. 

Såklart är det inte bara att ta första bästa, man ska veta att de gör ett bra jobb och att bilen blir färdig snabbt. Vem vet, kanske är det helt ute med bilen, men det får man inte hoppas på. Hos bilverkstaden gör de en kontroll för att hitta felet. 

De skriver ned i en journal alla fel och problem på bilen. Det kan finnas en del som akut måste fixas, och även en del som är bra att göra inom en snar tid. Innan de gör något kontrollerar de det med dig. Samt ger oftast ett kostnadsförslag.

Fler nyheter