Enklare lastning med flaksläde

24 augusti 2021
jonas_olsson

Kör du runt och levererar varor med en pickup är det en hel del saker som ska lyftas av och på. Oavsett vilka saker du levererar är det strängt för ryggen att lyfta varor från flaket. En flaksläde underlättar arbetet, eftersom du lätt drar fram hela lasten så att den blir åtkomlig. 

En flaksläde ska vara tålig och lätt att hantera, och ofta är den tillverkad av aluminium. Det brukar finnas olika tillbehör, som gör att lasten hålls på plats och förankringsöglor att fästa flaksläden i. Välj din egen modell när du tittar på en hemsida på nätet och köp till det du behöver. 

 

Underlätta för dig själv

Eftersom bilen är din arbetsplats, bör du ordna det så effektivt som möjligt för dig. Du skonar ryggen varje dag med att ha en flaksläde på din pickup. Det blir många lyft under en arbetsdag, och nu slipper du anstränga dig i onödan.

En flaksläde brukar ha olika stopplägen, så att du kan låsa den i olika positioner. Skaffa en flaksläde, så att du jobbar rationellt och smidigt. De företag som säljer sådan här utrustning har många eleganta produkter som också är arbetsbesparande. 

 

 

En flaksläde på varje bil

Jobbar ni mestadels med att köra ut varor till olika kunder, har ni säkert flera bilar. Då är det praktiskt att det finns en flaksläde på varje pickup, så att det går lika lätt att jobba oavsett vilken bil man kör. Det kan göra att man undviker arbetsskador och förslitningar, så det är en ren hälsoinvestering.

Du kanske också blir intresserad av att skaffa en ny flakkåpa eller något annat till din pickup. Du kommer att leverera med stil om du har en elegant lackerad kåpa i samma färg som bilen, integrerad i karossen, där tonade rutor är standard. Flakkåpa, flaksläde och flera tillbehör gör ditt arbete ännu trevligare.

Fler nyheter