Billackering i Malmö med perfekt resultat

14 december 2021
jonas_olsson

advertorial

Visst är det snyggt med en perfekt lack på bilen. Men lackens huvudsyfte är att skydda karossen mot fukt och rostangrepp. Det är inte ovanligt att bilen får skador av stenskott eller om man törnar mot något eller blir påkörd lite lätt. Har man skador på bilens lack i form av repor, hål eller sprickor gör man bäst i att fixa dem innan vintern. Annars kommer bilen garanterat drabbas av rostangrepp. 

Det bästa är egentligen att åtgärda bilens lackskador så fort man upptäcker dem. Detta eftersom rost snabbt får fäste och kan göra arbetet mer omfattande om den hinner sprida sig under lacken. Väntar man med att lacka om bilen är det inte ovanligt att man måste lacka om exempelvis hela fronten på bilen. Det ställe på bilen som ska behandlas måste vara ordentligt rengjort innan man kan sätta på ny lack.  Man måste också ha avlägsnat all eventuell rost, annars kommer den så småningom fortsätta sprida sig under lacken som då spricker och lossnar. 

 

image

 

Ny teknik och stor erfarenhet

Det går att själv fixa små skador om man vet hur man gör och inte slarvar. Men enklast och säkrast är att lämna in bilen till en professionell billackerare. Stora skador som uppstått vid krock är svåra att själv åtgärda för ett perfekt och hållbart resultat. Då måste lackeringen utföras av en professionell lackeringsfirma. Bäst är att vända sig till en riktigt erfaren billackerare som även använder sig av den senaste tekniken.

Med bra utrustning och teknik, men också genom kunskap och erfarenhet, får man ett riktigt lyckat resultat. Då slipper man nyansskillnader i lacken vid reparationer, och man kan inte se att bilens plåt och lack är lagad. För den som vill lackera bil i Malmö kan det vara en god idé att först ta in kostnadsförslag från några olika firmor.

Fler nyheter