Att göra bilen mera attraktiv

10 maj 2020
jonas_olsson

Ibland tröttnar man på saker och behöver någonting nytt. Det kan vara så att bilen är kanon men utseendet känns inte så fräscht som man skulle önska. Istället för och byta ut något som man faktiskt gillar, varför inte snygga till det lite? Det kan man göra på lite olika sätt.

Lite häftiga extralysen gör inte bara bilen finare utan har även en positiv effekt när du är ute och kör på mörka landsvägar. Ny bilklädsel skapar definitivt en nybilskänsla. Den där härliga doften av ny inredning säger allt. Snygga blanka fälgar blir kronan på verket.

 

Skaffa en ny cool färg på kärran

Lacka blir då första tanken. Men det finns ett annat sätt som tar allt till en ny dimension och som inte är lika dyrt som en omlackning. Nämligen foliering, eller carwrapping som det också kallas. Förutom att bilen får en ny häftig färg så skyddar det mot stenskott och repor. Är man nyfiken på hur det fungerar så kan man alltid söka på exempelvis foliering i Växjö. Det bästa är att kontakta en firma som har den rätta expertisen och få information om hur själva processen går till och be om ett kostnadsförslag.

 

 

Inte bara bilen som får en uppfräschning

Det finns flera användningsområden för foliering, men då sker det på ett lite annorlunda vis. Har man ett företag och vill ha skyltfönster täckta för effekt så går även dessa att foliera. Många företag som jobbar med foliering kan hjälpa till med exempelvis solfilm till fönster på både hus och bilar. Det är en typ av plastfilm som skyddar mot insyn, men den hjälper även till att hålla en behaglig temperatur samt skyddar mot uv strålar. För fastigheter finns andra färger än orginal på solfilmen. Det är dock inte tillåtet att använda andra färger av solfilm på bilar i Sverige.

Fler nyheter