All service du behöver

26 oktober 2019
admin

För alla oss som uppskattar att ha bil och tycker om att använda den är däcken a och o. För alla som är illa tvungna att använda bil är också däcken a och o. Då handlar det naturligtvis inte bara om att utan däck är din bil bara ett värdelöst plåtskal, utan det handlar om att det är viktigt med kvalitet! Däck av dålig kvalitet, och illa skötta gamla däck, bidrar till olyckor och gör att bilens bränsleförbrukning blir onödigt hög. Det finns med andra ord alla skäl i världen att vara rädd om dina däck, sköta om dem, och vid behov även byta ut dem.

 

Skicklighet – styrka – smuts

Alla som vid något tillfälle provat på att byta däck vet att det inte är helt enkelt. Momenten måste utföras i rätt ordning och med rätt eftertanke. En sak är om du är ute och råkar så illa ut att du får en punktering. Då får de verktyg och reservdelar du har tillhanda duga. För de flesta av oss är det ändå så att två gånger om året ska alla fyra däcken skiftas och då gäller det att ha styrka, kunskap och oömma kläder – eller en däckverkstad! 

 

Vad vill du ha hjälp med?

Det är skönt att kunna lämna över däckbyten till proffsen. Du slipper slit och smuts och kan hämta en vinter- eller sommarklar bil. Beroende på hur mycket utrymme du har kanske du också vill förvara däcken där så du slipper släpa med dem i bilen. Om du behöver hjälp med Däckbyte i Ramnäs finns det ett bra företag att anlita. Firman har servicebil, plats för förvaring, och byter däck. De reparerar och balanserar dina däck om du så önskar. Att anlita en bra däckfirma gör att du sparar slit, och får tid över till andra saker. Låt proffsen ta hand om dina däck!

Fler nyheter