Vi hjälper dig med Volvo Penta i Stockholm

04 oktober 2024
Karl Lindgren

editorial

Är du båtägare i Stockholm och behöver service eller reparation av din Volvo Penta-motor? Oroa dig inte! Vi på Volvo Penta Stockholm finns här för att hjälpa dig med alla dina behov när det gäller din båts motor.

Professionell service av Volvo Penta-motorer

Vi på Volvo Penta i Stockholm erbjuder professionell service av Volvo Penta-motorer för båtar i alla storlekar och modeller. Våra certifierade tekniker har lång erfarenhet av att arbeta med Volvo Penta-motorer och är välutbildade för att kunna diagnosticera och lösa eventuella problem på ett effektivt sätt.

Reparation och reservdelar

volvo penta stockholm

Om din Volvo Penta-motor behöver repareras eller om du behöver köpa reservdelar kan du vända dig till oss. Vi har ett stort lager av originaldelar för Volvo Penta-motorer och kan snabbt få tag på de delar som du behöver för att få din båt i toppskick igen.

Installation av nya Volvo Penta-motorer

Behöver du byta ut din gamla motor mot en nyare och effektivare modell från Volvo Penta? Vi på Volvo Penta Stockholm kan hjälpa dig med installationen av en ny motor och se till att den fungerar perfekt tillsammans med din båt. Vi erbjuder även rådgivning om vilken motor som passar bäst för dina behov och önskemål.

Erfaret team med passion för båtar

Hos Volvo Penta Stockholm har vi ett erfaret team av tekniker som brinner för båtar och motorer. Vi har själva en stark passion för båtlivet och förstår vikten av att ha en väl fungerande motor för att kunna njuta av sjön till fullo. Därför lägger vi stor vikt vid att ge varje kund personlig service och att lösa eventuella problem på ett snabbt och effektivt sätt.

Tillgängliga för akuta problem och regelbundet underhåll

Vi förstår att en motorproblem kan dyka upp när som helst, speciellt när du är ute på vattnet. Därför är vi tillgängliga för akuta reparationer och servie för att få dig tillbaka till land säkert och snabbt. Vi rekommenderar också regelbundet underhåll av din Volvo Penta-motor för att förebygga större problem och för att förlänga livslängden på din motor.

Vi prioriterar kundnöjdhet

Hos Volvo Penta Stockholm är kundnöjdhet vår främsta prioritet. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och att lösa deras problem på ett smidigt och effektivt sätt. Vi lyssnar på dina behov och arbetar tillsammans med dig för att hitta den bästa lösningen för din båt och din Volvo Penta-motor. När du väljer oss kan du vara säker på att du får en professionell och pålitlig service som håller hög kvalitet. 

Kontakta oss för mer information

Om du är i behov av service, reparation eller reservdelar till din Volvo Penta-motor i Stockholm, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig med alla dina behov när det gäller din båts motor och ser fram emot att kunna ge dig den bästa servicen möjligt. Kom gärna förbi vår verkstad eller ring oss för att boka tid redan idag!

Vi på Volvo Penta Stockholm är stolta över att kunna erbjuda båtägare i Stockholm den bästa servicen när det gäller deras Volvo Penta-motorer. Med vår långa erfarenhet och vårt engagerade team kan du lita på att din båt är i trygga händer hos oss. Kontakta oss redan idag för att få hjälp med din Volvo Penta-motor!

Fler nyheter